Александър Томаш поздрави специален човек и отсече: Футболът понякога е жесток


Александър Томаш поздрави специален човек и отсече: Футболът понякога е жесток
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

572 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след болезнената загуба с 1:2 от Лудогорец. Поражението дойде с гол в последните минути, а наставникът на "смърфовете" сподели, че това са грешки на растежа, като е много горд от своя отбор.

Томаш е горд от отбора си

"Първо искам да кажа, че съм горд с играчите, Изправихме сме срещу отбор, който вижте какви играчи има, каква скамейка, колко напред са организационно. Това е отборът, който най-напред от всички останали. Ние успяхме да притиснем шампиона, успяхме да притиснем хегемона", заяви Томаш.

"Първият гол, който допуснахме е гол на растежа. Въпреки всичко, което имат те, ние имаме сърьа. Мисля, че сме след Лудогорец, отборът, който е отбелязал най-много голове. Не ни достигат малко неща. Боли да загубиш в последната минута или секунда, но това е футболът".

"Ние всички следваме клубната политика, на собственика, тук е моментът да го поздраво. Аз съм от 2 години, нямаме никакви проблеми, откакто се върна. Искахме да го зарадваме и него, и публиката, и Нина. Разочарован съм по начина, по който загубихме", допълни Томаш, като поздрави дългогодишната служителка в пловдивския клуб - Нина, която преди няколко месеца бе приета е тежко състояние в "Пирогов", но вече е на работа в клуба.

Малките детайли, които Локо Пд трябва да изчисти

"Не ни достигат дребни неща, детайли, които трябва да ги работим по време на тренировките. Но не мога да бъда недоволен, всички се старае. Създадохме ситуации, избягахме в дадени моменти. Футболът е жесток понякога, но идва следващият мач, трябва да се готвим.

Най-хубавите мачове, срещу най-добрите отбори, където може да натрупат самочувствие. Мечтите започват там, където страхът изчезва", допълни той относно опцията да са в топ 6".

Вижте и повече за това как Лудогорец би драматично Локомотив Пловдив с гол в края, дело на бивш "смърф" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички