Звезда на Лудогорец иска луди пари, за да поднови договора си


Звезда на Лудогорец иска луди пари, за да поднови договора си
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4970 0

Левият краен бранител на Лудогорец Натанаел Пимиента е много далеч от подновяването на договора си с клуба. Настоящият контракт между двете страни изтича през лятото, а изгледи да бъде сключен нов няма.

Причината е, че негови приближени са поискали близо 400 хиляди евро, за да бъде подписано споразумение, пише "Тема спорт". А Лудогорец засега няма никакво намерение да плати такава сума. Твърди се, че Натанаел вече има представа и в кой чуждестранен клуб ще продължи кариерата си през лятото.

28-годишният ляв бек пристигна при разградчани през лятото на 2015 година. Със силните си игри той веднага се утвърди като несменяем титуляр. През изминалата есен Натанаел изигра 16 двубоя в Първа лига, в които вкара 1 гол. Той бе на терена в 2 срещи за Купата на България и общо 13 в евротурнирите - 4 в Шампионската лига и 9 в Лига Европа. След като по време на зимната пауза той отказа да продължи договора си, шефовете на клуба взеха решение бразилецът да не попада в групата за мачовете. Мястото му в лявата зона на отбраната пък бе заето от Антон Недялков, който през есента играеше в центъра на защитата.

В неделя от 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов" е голямото дерби между Левски и Лудогорец. Само няколко дни преди двубоя разградчани върнаха като треньор Стойчо Стоев, а в този материал може да видите коя е единствената загуба от Левски на Стоев с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички