Левскарите ще приберат стандартна премия при успех срещу Лудогорец


Левскарите ще приберат стандартна премия при успех срещу Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

1216 0

Футболистите на Левски няма да бъдат стимулирани допълнително, ако спечелят дербито с Лудогорец в неделя. "Сините" разградчани на 10 март от 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Играчите на столичния клуб ще вземат стандартно възнаграждение, което им се полага при успех над такъв съперник. Както е известно, тази практика бе въведена преди мача с ЦСКА, който бе спечелен с 1:0.

Тогава за пръв път от доста време бе решено, че такива срещи трябва да бъда отделени от останалите, пише "Меридиан мач". Иначе на „Герена“ до скоро се играеше за пакетни премии, футболистите трябваше да спечелят определен брой мачове, за да вземат допълнителните пари, които им се полагат за всеки съперник.

Така при провал или равен излизаха на нула. Това, естествено, не се харесваше в съблекалнята, защото конкурентите им винаги са се радвали на специална премия за дербитата и по-напечените мачове от първенството.

"Сините" привърженици са се активирали сериозно преди срещата и два от секторите вече са изцяло разпродадени. Ето колко билета са продадени за дербито до този момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички