Вратар на Лудогорец се оперира, аут е за две седмици


Вратар на Лудогорец се оперира, аут е за две седмици
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3191 0

Вратарят на Лудогорец Ренан е претърпял успешна операция малко след двубоя с Ференцварош в Лига Европа. Самият той разкри, че страдал от херния, като след две седмици трябва да поднови тренировки.

"Не всичко е цветя. Претърпях операция, благодаря на Господ, че всичко мина наред. Директно от мача влязох в операцията. Оперираха ми хернията. След две седмици почивка отново се връщам на работа", написа Ренан в Instagram.

До последно имаше колебания дали 30-годишният бразилецът  да търгне към Будапеща. Лекарският щаб все пак направи необходимото, за да може той да е в групата за мача, а не алтернатива на Пламен Илиев да бъде 19-годишният Дамян Дамянов, който пази за дубъла на клуба във Втора лига.

През лятото Ренан удължи договора си с клуба (старият изтичаше в края на годината), а след това си върна и мястото в стартовата единайсеторка. В пет шампионатни мача този сезон 30-годишният бразилец не е допуснал нито един гол. Той има още 1 суха мрежа в 3 двубоя в евротурнирите. Междувременно, стана ясно, че Дос Сантос може да стане... български национал. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички