ВИДЕО: Вандерсон се прочу и на Острова с празненството на отменения му гол

В двубоя между Лудогорец и Славия от седмия кръг на Първа лига имаше редица скандални неща. Съдийството в двубоя, в лицето на Стефан Апостолов, разбира се, бе сред най-безумните. Той даде нелеп червен картон на вратаря на "белите" Антонис Стериакис, а след това бе отменен редовен гол на шампионите.

Именно при този гол се разигра и една доста забавна случка, която стигна дори и до медиите на Острова. Автор на попадението бе Вандерсон. Бразилецът вкара след центриране на Дан Битон, но реферът отмени попадението. Вандерсон обаче не разбра, че голът не е зачетен и отиде дори да целуне приятелката си, и дълго се порадва, докато разбере, че гол няма.

Как командата "Да влезе следващият" в Лудогорец може да е пагубна

Неделният ден бе изключително турбулентен за българския футбол. Два от фаворитите за титлата - ЦСКА и Лудогорец, изненадаващо изпуснаха точки. "Ч...

"Ето го забавния момент, в който Вандерсон отбеляза и отиде към трибуните. Там изчака своята приятелка да слезе до него, след което се отдадоха на страстна целува преди да се завърне на терена и да разбере, че гол - няма", написа The Sun.

А кой е "първи избор" за наследник на Стойчо Стоев в Лудогорец - четете в този материал на SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!