В Русия: Кирил Домусчиев взе американски паспорт и вече живее в САЩ

Любопитна новина написаха в Русия в материал, посветен на мача между техния ЦСКА (Москва) и Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа. Тя гласи, че собственикът на българския клуб - Кирил Домусчиев, от известно време не живее у нас, а в САЩ.

"През 2012 година Домусчиев бе обявен за почетен гражданин на Разград, но той не живее в България, а в САЩ, чийто паспорт получи преди няколко месеца. Сега неговият бизнес се разшири: Кирил инвестира в различни проекти в Небраска, Северна Каролина, Арканзас и Колорадо", пише сайтът "Sport 24".

Домусчиев куфее след разгрома: Това е моят Лудогорец!

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев беше най-доволният човек след гръмката победа на тима над ЦСКА (Москва) в груповата фаза на Лига Европа...

Руските колеги пишат още, че българският бизнесмен е започнал бизнеса си с фармацевтични компании, а впоследствие започва да се занимава с различни други неща - от строителство на летища до купуването на медийни концерни. Състоянието му, според тях, към момента възлиза на милиард долара. А какъв е като ръководител, разкри футболистът Сисиньо. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!