Сисиньо: Домусчиев е тих и добър, но когато трябва - дърпа уши

Една от звездите на Лудогорец - Сисиньо, говори за собственика на клуба - Кирил Домусчиев, пред медиите в родината си Бразилия. Той охарактеризира бизнесмена като "страхотен ръководител", който обаче не се свени да бъде строг, когато се налага.

"Кирил Домусчиев е тих и добър човек, той е страхотен ръководител и постоянно се бори за еволюцията на клуба. Когато трябва да бъде строг обаче, може да бъде изключително строг. Имаме контакт с него, но не е толкова често. Все пак е успешен бизнесмен, с огромно влияние в България и има много други задължения", обясни Сисиньо пред "Istoe".

Колко спечели Лудогорец от участието си в Европа и с колко още може да набъбне сумата

Българският шампион Лудогорец влезе в групите на Лига Европа, след като в плейофния кръг се справиха с Марибор след две равенства и повече голове...

"Но винаги, когато има време, го прекарва с нас. Често ни говори, надъхва ни. Но когато трябва да дръпне ухото на някого, го прави, което е напълно нормално. Той все пак е собственикът на клуба и личната му цел винаги е била да сме най-добрите", заяви още бразилецът и разкри каква е ролята на боса успехите на клуба.

"Кирил Домусчиев много обича бразилските играчи. Затова винаги търсим и намираме най-класните такива. Това работи много добре за клуба, който винаги постига много добри резултати. Затова нищо чудно, че осем години поред сме шампиони, а два пъти играхме и в Шампионска лига", сподели той. А кой желан от Левски футболист може да се озове в Разград вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!