В Брага се оправдаха със съдийството


В Брага се оправдаха със съдийството
Снимка: Guliver/GettyImages

1570 0

Старши-треньорът на Спортинг Брага - Абел Ферейра, оправда до голяма степен загубата от Лудогорец със слабото представяне на главния съдия на срещата - италианецът Давиде Маса.

Домакините със сигурност могат да имат претенции за представянето на рефера, след като беше отменен спорно ранен гол на Брага (минимална засада, но все пак засада), а освен това имаха претенции за две неотсъдени дузпи. Такава обаче можеше да бъде отсъдена и в полза на "орлите" рано-рано в мача.

"Това е футболът. Влязохме добре в мача, владеехме топката, но е жалко, че голът, който отбелязахме не бе зачетен", започна 38-годишният специалист, който през второто полувреме бе изгонен на трибуните заради непристойни жестове към съдийската бригада.

"Не успяхме да създадем необходимия натиск в точния момент, а това е една от силите ни. Съперникът също ни затрудни. Трябва обаче да погледнем играта си и да направим един реалистичен анализ. Въпреки първата ни загуба, групата остава отворена и ще има борба до самия край", допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички