В Англия предупредиха Арсенал за трима от Лудогорец


В Англия предупредиха Арсенал за трима от Лудогорец

1622 0

Тази вечер Арсенал посреща Лудогорец в мач от груповата фаза на Шампионска лига. В Англия предупредиха "артилеристите" да не подценяват съперника си и посочиха кои са тримата най-опасни играчи на българския шампион.

"Те притежават всичко необходимо, за да предизвикат раздразнение на стадион "Емирейтс", написа footballfancast.

1. Джонатан Кафу

За него изданието пише, че може да се похвали със 7 гола в 15 мача във всички турнири. Също така той осъществява 3.5 успешни дрибъла на мача и печели най-много фаулове в двубоите - 5.5 средно. "Това го прави жизненоважен за каузата на Лудогорец и е най-добрият им шанс за отбелязване на гол на "Емирейтс", пишат авторите.

2 Клаудиу Кешеру

"Не сме видяли много от Кешеру в Шампионска лига този сезон, като неговото участие е ограничено само до 2 минути от пейката досега. Но 29-годишният нападател е вторият най-резултатен играч на българите последния сезон и започна тази кампания по подобен начин, вкарвайки 4 гола. Той има и опит в европейския футбол със Стяуа по-рано и може да се похвали с най-бързия хеттрик в историята на Лига Европа - отбеляза 3 пъти за 12 минути срещу Олборг през 2014 г.", пише footballfancast за румънеца.

2. Марселиньо

"Марселиньо е резидент номер 10 на Лудогорец и очевидно изпълнява функциите си, давайки асистенция срещу Базел и създавайки 4 шанса в 2 мача в Шампионска лига. Останалите в отбора имат общо 5 шанса. Той е вицекапитан след Светослав Дяков и има голови умения, като може да се похвали с 57 попадения в 197 мача през шестте си сезона в Лудогорец. Марселиньо няма да спечели Шампионска лига, но има впечатляващите 4 асистенции в 8 мача в турнира", е коментарът за бразилския ас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички