Трус в Лудогорец преди Шампионска лига: Ас на тима настоява да си ходи


Трус в Лудогорец преди Шампионска лига: Ас на тима настоява да си ходи
Снимка: БГНЕС

11760 0

Лудогорец прави мащабна селекция в опит отново да пробие в европейските клубни турнири, но е много вероятно да стори това без една от големите си звезди в последните две години Джоди Лукоки. Холандското крило разкри намерението си за трансфер и не скри желанието си това да се случи час по-скоро.

Самият футболист призна, че вече е постигнал всичко възможно с българския шампион и е време да се пробва в някой по-добър шампионат.

"Искам да направя трансфер това лято, защото искам да играя на по-високо ниво. Вече съм 4 години в Лудогорец, играх в Шампионска лига, в Лига Европа, а и станах 4 пъти шампион. Мисля, че време за ново предизвикателство", коментира Лукоки пред холандското издание "WerelPod".

Той добави, че все още не е наясно с конкретните оферти към него, но знае, че интерес към услугите му не липсва, включително от топ първенства в Европа.

"Към мен има интерес от Турция най-вече, но дочух за такъв и от Германия. Ще видим по-конкретни оферти и тогава ще преценя какво ще правя. Нямам предпочитан отбор, но ако действително играя в елита на Турция или Германия, ще бъде страхотно. Желанието на всеки футболист е да играе в топ шампионати като Бундеслигата, Примера дивисион или Висшата лига. Това е и моята мечта, но засега нямам предпочитана дестинация", допълни крилото на българския шампион.

Това не е единственият проблем пред треньорското ръководство, тъй като един от лидерите изрази мнение, че Лудогорец се намира в слаба форма преди Шампионска лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички