Лудогорец дава възможност на феновете да гледат първия двубой в ШЛ безплатно

Продажбата на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. стартира от днес на клубната база на ПФК Лудогорец, информират разградчани на сайта си. До 30 юни ще се пазят местата на картодържателите от сезон 2018/2019, които могат да подновят абонамента за своето място срещу предоставяне на старата си карта. Абонаментните карти важат за домакинските мачове от Първа и Втора професионална лига, турнира Купа на България и дават правото на притежателите им първи да закупят билети за мачовете от европейските клубни турнири.

Цените на абонаментните карти за сезон 2019/2020 са следните:

Лудогорец избра кой ще прати да гледа Ференцварош срещу ЦСКА

Отборът на Лудогорец ще се изправи срещу унгарския шампион Ференцварош в първия предварителен кръг на Шампионска лига. Двата тима ще премерят сил...

Трибуна "Моци" - 152 лв.

Сектор „В“, блокове 3 и 4 (редове 1-15) – 299 лв.

Сектор „В“, блокове 1,2,5 и 6 – 189 лв.

Лица под 18 години и пенсионери ползват 50% намаление от цената на абонаментните карти. Намалението важи само за трибуна „Моци“ и сектор В, блок 2. ПФК Лудогорец въвежда нови страхотни бонуси за притежателите на абонаментни карти за новия сезон.

Всеки закупил такава ще има възможност да наблюдава безплатно първия официален евромач на "Лудогорец Арена" срещу унгарския първенец Ференцварош. Клубът предлага гъвкави схеми на плащане. За новия сезон феновете ще имат възможност да си закупят абонаментната карта на лизинг.

Платилите картите си в брой ще имат привилегията да получат поименно място на стадиона и 20 % отстъпка при пазаруване на фен артикули за целия сезон от новата екипировка онлайн и 15 % при покупка от базата „Гнездо на орли“. 20% отстъпка ще получи всеки закупил абонаментна карта, ако доведе приятел и 30% ако доведе двама. Условието е последните да не са били притежатели на абонаментни карти до момента и да заплатят пълната им стойност.

Всички картодържатели ще могат да се възползват от специални отстъпки в търговски обекти на партньори на клуба, които периодично ще бъдат съобщавани на клубния сайт. ПФК Лудогорец съобщава, че цените на билетите за новия сезон остават непроменени. Ще се продават и семейни входни талони.ПФК Лудогорец напомня, че всички приходи от абонаментните карти се инвестират в развитието на детско-юношеската академия на клуба. Благодарение на подкрепата Ви Академията на шампиона постига своите успехи и в момента е най-динамично развиващата се школа в България.

В същото време вратарят на "орлите" Пламен Илиев сподели, че тимът не е в оптимална форма, а очакванията към играчи и треньори са големи - подробности тук.

Още по темата

Please select answer!