Лудогорец преследва защитник на Сантос и сенегалски халф


Лудогорец преследва защитник на Сантос и сенегалски халф
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3975 0

Шампионът на България Лудогорец продължава усилената работа по привличането на нови попълнения в Разград. "Орлите" са набелязали двама футболисти, които да подсилят редиците им през това лято. Става въпрос за защитника на Сантос - Вандерсон де Жезус Мартинс (по-известен като Кажу), както и полузащитника на турския Бурсаспор и сенегалски национал Стефан Баджи.

23-годишният бивш младежки национал на Бразилия играе като ляв защитник, а "орлите" вече са установили контакт със Сантос относно трансфера му, пише "24 часа". Същевременно в турските медии се появиха информации, че шампионът на България проявява интерес и към друг футболист - 29-годишният Баджи, който има над 200 мача в кариерата си на европейската сцена.

Кажу има един прекаран сезон под наем в кипърския Апоел, откъдето най-вероятно е бил забелязан. Той е перспективен млад футболист, поради което се очаква да бъде преотстъпен под наем на Лудогорец, но е възможно да бъде заложена откупваща клауза в договора му.

По отношение на Стефан Баджи, Лудогорец ще трябва да инвестира солидна сума, ако иска да се сдобие с халфа на изпадналия от елита на Турция Бурсаспор. Според информациите, разградчани са предложили 400 хил. евро, плюс още 300 хиляди под формата на бонуси.

"Орлите" обаче може да срещнат сериозна съпротива за подписа на Баджи от страна на сръбския шампион Цървена звезда. Белградчани са предложили за Баджи сума от порядъка на 1 млн. евро, което е драстично по-висока оферта от тази на Лудогорец.

Междувременно от щаба на Лудогорец подготвят страхотна възможност за своите фенове за първия сблъсък на "орлите" в Шампионска лига (подробности четете тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички