Стойчо Стоев не прощава на Марселиньо: Това за мен е рецидив!


Стойчо Стоев не прощава на Марселиньо: Това за мен е рецидив!
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

12347 0

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от победата на своя отбор над Берое, след като включи в игра коренно различен състав от мача с Ференцварош, след който "орлите" отпаднаха от Шампионска лига. Стоев е радостен, че отборът му е реагирал по подобен начин след загубата от унгарския тим и подчерта, че действията на Марселиньо в онзи мач за него са "рецидив". Бразилецът остана извън групата за мача в Стара Загора.

“Този двубой беше изключително важен, защото след загубата бе нормално настроението ни да не е в най-добри тонове. Реагирахме адекватно и постигнахме победата. Мое решение бяха промените в състава, но все пак имах и едно на ум за мача с исландците в четвъртък", започна Стоев.

"Исках да видя някои от другите футболисти, за да знаем какво можем да очакваме от тях. Някои от тях дадоха сериозна заявка за място в отбора. Жоржиньо е един от тях - доста добро попълнение. Бях го гледал доста през пролетта и знаех, че може да ни свърши работа. Решението за Марселиньо е мое. Втори път се случва да реагира така. Това за мен е рецидив. Не искам да коментирам дали ще има още един шанс за него", добави още той.

Междувременно наставникът на Черно море Илиан Илиев заяви, че ЦСКА сами са си виновни за загубената титла през миналия сезон, тъй като "моряците" са успели на два пъти да победят Лудогорец в директен сблъсък - за разлика от "армейците" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички