Илиев нападна ЦСКА на тема "Лудогорец" и добави: Жалко, че не вкарахме четвърти гол

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от убедителната победа на своя отбор над ЦСКА. Той призова "червените" фенове, които по време на мача скандираха "оставка", "да се замислят защо ЦСКА не победи Лудогорец, а ние го направихме два пъти".

Стоичков обеща на "червени" фенове: ЦСКА ще има нов стадион

Легендата на ЦСКА и България Христо Стоичков даде обещание на фенове на "червените", че клубът ще вдигне нов стадион. Камата направи това по врем...

 

“Радващо е да постигнем такава победа навън и то срещу ЦСКА. Накрая сами си направихме мача труден, но като цяло смятам, че бяхме по-добрият отбор. Още преди началото на срещата знаехме слабите страни на съперника и бяхме наясно как можем да го победим. Лошото е, че не вкарахме още един гол, за да затворим мача. Поздравявам моите момчета за показаното днес и крайния резултат. Подценихме ситуацията при 3:0 в последните минути, което повиши напрежението в нашите редици. Имам забележки, но нека не бъдем максималисти в момента, а да се насладим на победата”, коментира Илиев.
“Ако феновете на ЦСКА мислят, че ние сме виновни за загубената им титла миналата година, жалко за тях. Ние бихме два пъти Лудогорец, а те - нито веднъж. Нормалните хора трябва да се замислят защо ЦСКА не победи Лудогорец, а ние го направихме два пъти”

“Радващо е да постигнем такава победа навън и то срещу ЦСКА. Накрая сами си направихме мача труден, но като цяло смятам, че бяхме по-добрият отбор. Още преди началото на срещата знаехме слабите страни на съперника и бяхме наясно как можем да го победим. Лошото е, че не вкарахме още един гол, за да затворим мача", започна Илиев.

“Ако феновете на ЦСКА мислят, че ние сме виновни за загубената им титла миналата година, жалко за тях. Ние бихме два пъти Лудогорец, а те - нито веднъж. Нормалните хора трябва да се замислят защо ЦСКА не победи Лудогорец, а ние го направихме два пъти", подчерта треньорът на "моряците".

 

А какво каза треньорът на ЦСКА Добромир Митов след тежката загуба - четете тук.

Още по темата

Please select answer!