След гафовете на Томанов - Ераносян поиска сам да прави селекцията


След гафовете на Томанов - Ераносян поиска сам да прави селекцията

1551 0

Треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян иска сам да прави селекцията в Разград, информира "7 дни спорт". 54-годишният специалист, който дойде в тима след началото на сезона, до този момент почти нямаше възможности за корекции в състава си. малко след пристигането си той се оплака от кондиционното състояние на футболистите, но в паузите за националните отбори през септември и октомври коригира това. Ераносян обаче не е никак доволен от нивото на част от футболистите, доведени по време на лятната пауза.

Преди началото на сезона в Разград акостираха 9 нови - Сисиньо, Натанаел, Милан Борян, Чунчуков, Кафу, Саша, Препелица, Кешеру и Лукоки. С изключение на Кешеру, който е несменяем титуляр, другите са тотални разочарования и не са си гарантирали статут на основни футболисти. Натанаел и Сисиньо се редуват да играят, но нито един от тях не е показал, че може да замести продадения през лятото Кайсара. Лукас Саша се оказа пълна дупка и е ползван изключително рядко от треньорския щаб. Кафу се представя на приливи и отливи, но срещу по-силните отбори не е показал нищо. Същото се отнася и за Препелижа, който дойде с големи надежди от Стяуа.

Именно поради тази причина Ераносян е обяснил пред шефовете, че той държи да има последната дума за селекцията в Разград през зимната пауза. В момента спортен директор на тима е Методи Томанов, който решава всичко около селекцията. От времето на назначаването му обаче датират и огромните трансферни издънки на шампионите - Ангуло (1,5 млн. евро), Лукоки (1,1 млн. евро), Хамза (600 000 евро), Анисе (500 000 евро) и част от споменатите, дошли през лятото.

Ераносян държи на всяка цена да вземе поне едно крило през зимата, централен полузащитник и двама защитници, които да вдигнат конкуренцията в отбрана. Въпросните сделки и бюджетът за нови до голяма степен обаче ще зависят и от това дали Лудогорец ще може да продаде някого през зимата. Като сигурни напускащи след Нова година са считани Владо Стоянов и Михаил Александров, както и Александър Александров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички