Застрашен ли е постът на Ераносян след резила на Лудогорец за Купата?


Застрашен ли е постът на Ераносян след резила на Лудогорец за Купата?

1351 0

Едуард Ераносян не пожела да коментира сигурността на своята позиция след резила срещу Локо (ГО) за Купата на България. Той беше попитан след загубата дали се чувства сигурен на своя пост, като той отклони въпроса.

Иначе той коментира, че този двубой е черно петно за "орлите", които за пръв път от влизането си в "А" група отпадат от отбор от долните дивизии на българския футбол.

"Каквото и да кажа, мисля, че ще е малко. Неприятно, срамно. Очаквахме, че така могат да играят Локомотив ГО. Жалкото е, че при първият фаул, центриране, получихме гол. Единственото им стигане до вратата, но беше достатъчно", каза Еду.

"Момчетата си играха, бориха се. След като не сме спечелили, значи е заслужено. Щом те са победили, значи е заслужено, без значение колко положения сме създали и колко сме владели топката. Жалкото е, че отпадаме от Купата, нещо, което е срамно за Лудогорец".

"Мислите ли, че сме подценили мача?! Да гледате някакво подценяване?!", озъби се на въпрос за нагласата на своите играчи в мача Ераносян.

"Теренът е еднакъв за всички, може би домакините са свикнали. Теренът е еднакъв и за двата отбора, след като не сме успели, отново казвам, срамна загуба.

Причината винаги е в мен. Има ли загуба, или загуба на точки, причината винаги е в треньора. Аз не бягам от отговорности. Говорих и с изпълнителния директор преди малко, причината винаги е в треньора", завърши наставникът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички