Сватба или брадва за Лудогорец на "Лаута" днес


Сватба или брадва за Лудогорец на "Лаута" днес
Снимка: ludogorets.com

1295 0

Сватба или брадва? Това е въпросът за Лудогорец преди гостуването на Локо (Пд) днес. Срамното отпадане от ЛОко (ГО) за купата повиши до червено напрежението при разградчани и при една грешна стъпка на "Лаута" то може да ескалира.

Какво ще се случи с треньора Едуард Ераносян и с някои от футболистите знаят единствено собствениците Кирил и Георги Домусчиеви, които са бесни от продукцията на отбора в последно време. А "Орлите" може да им се извинят само с победа. Тя пък ще вдигне тима след слабите мачове.

Въпреки че направи най-скъпата селекция в историята на "А" група през лятото, Лудогорец така и не успява да впечатли с представянето си до момента. Заради отпадането от Милсами бе уволнен португалското недоразумение Бруно Рибейро. А назначението на неговия наследник Ераносян не дава към момента очаквания резултат и от мач на мач шампионите показват по-слаба продукция. В момента те са на трето място в елита, извън Европа и извън Купата на България, което не отговаря на амбициите нито на собствениците, нито на феновете.

Локо (Пд) е един от най-добрите домакини в "А" група, като с по-добри показатели са единствено "орлите" и "Левски", които обаче са с мач повече. От началото на сезона на "Лаута" "смърфовете" имат 4 победи, 1 равенство и 1 загуба.

След катаклизмите преди месец, когато за ден треньорът Христо Колев дори бе напуснал своя пост, изведнъж нещата при "черно-белите" се оправиха. Бившият капитан на Лудогорец Емил Гъргоров повлия позитивно на отбора, който първо взе градското дерби с "Ботев", а след това можеше да победи и Литекс в Ловеч, ако реферът Вихрен Манев бе дал стопроцентовата дузпа за нарушение на Рафаел Перес срещу Мартин Камбуров.

Локо (Пд), подобно на шампионите, отпадна от турнира за Купата на България, но от елитен съперник - Монтана, и то след дузпи.

"Черно-белите" са приемали 6 пъти Лудогорец във всички турнири, като имат две победи над тях. Едната е и първата за шампионите в "А" група - 1:0 с гол на Михаил Венков през пролетта на 2012 г. Иначе "смърфовете" са били "орлите" и за Купата - през 2014 г. с 1:0. То обаче не бе достатъчно за Камбуров и компания да продължат напред в турнира. Лудогорец има 3 победи на "Лаута".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички