Разсърди ли се героят на Лудогорец, че беше сменен срещу ЦСКА?


Разсърди ли се героят на Лудогорец, че беше сменен срещу ЦСКА?
Снимка: Ludogorets.com

4339 0

Клаудио Кешеру запази живи надеждите и статута на фаворити за класиране на Лудогорец към елиминациите на Лига Европа. Румънският ас се разписа при равенството 1:1 срещу ЦСКА в Москва, но в края на срещата беше заменен от Якуб Свиерчок и беше много недоволен от факта, че не остана до самия край на терена. Въпреки това авторът на 4 гола в групите на надпреварата сподели, че напълно уважава решението на Станислав Генчев. 

"Чувствах се добре на терена, не бях изморен, но не съм се разсърдил. Трябва да имаме уважение към решенията на треньора. Всеки, независимо дали е на терена, или влиза от пейката, трябва да дава всичко от себе си", отсече Кешеру по повод смяната си в края на мача срещу ЦСКА.

Кешеру коментира и крайния резултат, който остави шансовете на Лудогорец да се класира, като равенство е достатъчно в последния мач срещу Ференцварош за продължаване напред в Лига Европа. 

"Мисля, че равенството 1:1 е справедливо след този мач. Можехме да играем много по-добре в нападение, защото имахме ситуации. Трябваше да играем по-бързо и да подаваме по-точно. Тогава щяхме да вкараме повече голове. Имахме и две контраатаки, но резултатът е добър и всичко сега зависи от нас и е в нашите крака", каза още Кешеру. 

Както е известно, "орлите" поведоха в мача и имаха всички шансове да спечелят, но 15 минути преди края ЦСКА успя да изравни. След срещата Генчев обясни защо Лудогорец не е успял да триумфира в Москва (мнението му четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички