Генчев отбеляза грешката, която лиши Лудогорец от триумф в Москва


Генчев отбеляза грешката, която лиши Лудогорец от триумф в Москва
Снимка: Ludogorets.com

5228 0

Станислав Генчев остана доволен от показаното от Лудогорец в гостуването на ЦСКА в Москва, което "орлите" можеха да спечелят, повеждайки с 1:0, но допуснаха изравняване 15 минути преди края. Той отчете силните страни в играта на "орлите", но и отбеляза сериозната грешка, допусната при гола на "армейците", който попречи на българския шампион да си гарантира участието в елиминациите на Лига Европа на 99%. 

"Днес изиграхме добър мач срещу добър отбор. През повечето време ЦСКА владееше топката и имаше инициативата, но ние направихме опасни контраатаки. Вкарахме гол, можехме да вкараме и втори. При наша неточност в защита опитахме да разиграем близо топката, а те бяха близо до нас. Това беше грешка, която не трябваше да допускаме. Но това става - ЦСКА е класен противник и се възползва от грешката", заяви Генчев.

Във въпросната ситуация Вандерсон се опита да подаде на Марселиньо пред наказателното поле, но пасът беше слаб и беше пресечен от играч на ЦСКА, а с два паса топката стигна до Чалов, който се разписа за 1:1. 

"Наблегнахме не на едно нещо, направихме доста разбори на тази тема. Отборът ни е опитен и е играл в доста такива мачове, така че знаят как да действат, когато ножът е опрял до кокала. В последните минути отборът на ЦСКА се изнесе в нашата половина и оставаше доста празни пространства. Затова исках да пусна свежи хора, които да се възползват от тях. При малко по-точни отигравания, щяхме да излезем на чиста голова ситуация",  отсече Генчев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички