Пътят е чист: До два дни Лудогорец има нов треньор, фаворитът се раздели с отбора си

Спряганият за нов треньор на Лудогорец - Павел Върба, обяви след двубоя на сегашния си тим Виктория Пилзен, че това е бил последният му мач начело на тима. От ръководството на чехите споделиха, че повече яснота за неговото бъдеще ще има в следващите 48 часа. 

"Май това ще бъде последният ми мач начело на Виктория Пилзен. Изкарах невероятни седем години и половина в този страхотен отбор и искам да запомня с хубаво всеки един ден от този период. Но по всичко изглежда, че няма да бъда тук през януари. Все още не знам къде ще продължи кариерата ми" - каза Върба след равенството между Виктория Пилзен и Теплице - 1:1.

Дежа-вю за Лудогорец: Отново вкараха изравнителен гол в последните секунди на шампиона

Столичната Славия  успя поне за момент да спре устрема на Лудогорец към поредна титла в българската Първа лига. "Орлите" се бяха п...

"Предстои среща на Павел Върба с ръководството на клуба и след нея ще обявим какво ще е бъдещето на специалиста. Всички ще научите официалната информация в следващите 48 часа. Всичко ще стане ясно" - заявиха от клуба.

Изданията в Чехия обаче са убедени, че той ще поеме българският шампион Лудогорец. Не така мисли настоящият наставник на "орлите" Станислав Генчев. Вижте какво каза той по темата - в този материал на SportLive.

 

Още по темата

Please select answer!