Генчев: От клуба ще има изявление, ще остана и напролет в Разград


Генчев: От клуба ще има изявление, ще остана и напролет в Разград

4226 0

Старши треньорът на българския шампион Лудогорец Станислав Генчев говори относно бъдещето си начело на "орлите". Припомняме, че в последните дни усилено се говори за нов наставник, който да заеме мястото на Генчев.

"От клуба ще има изявление по казуса с мен. Аз още щом дойдох лятото имам уверение, че ще работя за Лудогорец. Смятам, че ще остана напролет в Разград" - изрази мнението си специалистът. "Много е неприятно, когато в последната минута загубим две точки, защото можехме по-рано да вкараме по-рано. Не си реализирахме шансовете – така е. След като поведохме с 1:0, настъпи отпускане" - коментира равенството със Славия 1:1.

А оценката му за изминалия полусезон и визията за предстоящия: "Да, много по-добро щеше да е да имаме седем или повече точки, но пет точки не са малко. Сега е трудно да правя равносметка, тъй като съм ядосан, но направихме добър полусезон. В този момент няма подписани договори с нови футболисти, но има разговори. Когато стане факт, ще се разбере".

Припомняме, че в последните два двубоя Лудогорец допуска изравняване в последните секудни - и срещу Ференцварош за Лига Европа, и срещу Славия в родния елит. Вижте повече подробности за равенството между "орлите" и "белите" - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Куман е обсебен и лудо влюбен в Барселона

Преди да бъде назначен за треньор на тима, Куман прекара 7 години в Барселона, шест като играч, една - като систент...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама