Генчев: От клуба ще има изявление, ще остана и напролет в Разград

Старши треньорът на българския шампион Лудогорец Станислав Генчев говори относно бъдещето си начело на "орлите". Припомняме, че в последните дни усилено се говори за нов наставник, който да заеме мястото на Генчев.

"От клуба ще има изявление по казуса с мен. Аз още щом дойдох лятото имам уверение, че ще работя за Лудогорец. Смятам, че ще остана напролет в Разград" - изрази мнението си специалистът. "Много е неприятно, когато в последната минута загубим две точки, защото можехме по-рано да вкараме по-рано. Не си реализирахме шансовете – така е. След като поведохме с 1:0, настъпи отпускане" - коментира равенството със Славия 1:1.

Спряганият за нов треньор на Лудогорец проговори по темата

Чешкият треньор Павел Върба е признал, че води разговори с Лудогорец и би поел българския клуб. Това обяви БНТ, след като се свърза с настоящия н...

А оценката му за изминалия полусезон и визията за предстоящия: "Да, много по-добро щеше да е да имаме седем или повече точки, но пет точки не са малко. Сега е трудно да правя равносметка, тъй като съм ядосан, но направихме добър полусезон. В този момент няма подписани договори с нови футболисти, но има разговори. Когато стане факт, ще се разбере".

Припомняме, че в последните два двубоя Лудогорец допуска изравняване в последните секудни - и срещу Ференцварош за Лига Европа, и срещу Славия в родния елит. Вижте повече подробности за равенството между "орлите" и "белите" - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!