Пламен Илиев: Усещаме колко близо сме до групите

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев е убеден, че шампионите ще се класират за груповата фаза на Лига Европа. След нулевото равенство срещу Марибор националът призна, че липсата на късмет е попречил на разградчани да отбележат поне един гол в мача.

"От това, което показахме мисля, че сме по- добрият отбор. Очаквах Марибор да атакува повече в Разград, ще видим как ще играят на реванша. Усещаме колко сме близо до групите и всички в отбора искаме да изпълним основната си цел през този сезон", каза Илиев в специално интервю за Канал 3.

Капитанът Моци: Играта бе по-добра от резултата, шансовете са равни

Отборът на Лудогорец не успя да победи Марибор в първия мач от квалификациите на Лига Европа. Двата тима не си отбелязаха попадения в Разград, а ...

„Откакто аз съм в Лудогорец, няма разделение между българи и чужденци. А и какво значи разделение – ние сме професионалисти. Идваме, тренираме, готвим се заедно и после всеки се прибира при семейството си. Моето е с мен и това ме кара да се чувствам много добре в клуба".

Междувременно се появи информация, че Стойчо Стоев не може да е сигурен за поста си начело Лудогорец. Ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!