Лудогорец маха Стойчо Стоев при отпадане от Марибор?


Лудогорец маха Стойчо Стоев при отпадане от Марибор?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

8066 0

Позицията на Стойчо Стоев в Лудогорец отново се разклати, след като разградчани не успяха да победят слабия тим на Марибор у дома в първия мач от плейофите на Лига Европа.

Фактът, че словенците не отправиха нито един точен удар, е показателен за класата им към днешна дата. Тимът бе здраво окопан, а "зелените" не се възползваха от численото преимущество, което имаха над половин час. Ако Лудогорец се издъни и в реванша и отпадне от Марибор, почти сигурно Стоев ще трябва да си стегне багажа от Разград, твърди "Тема спорт".

Пред него и отбора това лято имаше две основни цели - първата бе влизане в групите на Шампионска лига, но там Лудогорец се провали още на първото препятствие - Ференцварош. Така логично дойде и втората задача пред специалиста - влизане в групите на Лига Европа. Ако и там Стоев не сполучи, най-вероятно ще се раздели с поста си. Лудогорец се издъни в четирите си най-важни мача от началото на сезона - двата с Ференцварош, с ЦСКА (0:0) и Марибор (0:0).

А какво заяви Стоев след двубоя с Марибор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички