Петричев отговори на Любо Пенев: Никой не го иска в Лудогорец, гонят го кредитори и банки


Петричев отговори на Любо Пенев: Никой не го иска в Лудогорец, гонят го кредитори и банки

4480 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не закъсня с отговора си към Любослав Пенев. Треньорът на ЦСКА заяви в интервю, че никога не би работил за тима от Разград, както и че част от титлите им в България са незаслужени.

Петричев пък не му остана длъжен, като използва социалната мрежа "Facebook", за да отговори на атаката. Той коментира, че никой в Лудогорец дори не си е помислял да го покани на работа заради проблемите на Пенев с банки, кредитори и НАП. Освен това шефът в Лудогорец не пропусна да припомни и резултата от последното гласуване за президент на БФС.

"Чета, че Любослав Пенев е казал, че никога не би работил за „Лудогорец“. По принцип, за да работиш на едно място първо трябва да те поканят. На нас даже и през ум не ни е минавало да каним за треньор Любослав Пенев. Достатъчно грижи си имаме, че да треперим кога няма да го пуснат да мине границата, защото го е подгонила някоя банка, кредитор или НАП. А „Лудогорец“ пътува много, защото играе редовно в Шампионска лига или Лига Европа.

ЯСНА СА ЗАПЛАТАТА И БОНУСИТЕ, КОИТО НОВИЯТ В ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ ПРИБИРА

Казвам го за сведение на г-н Пенев, защото от изказванията му оставам с впечатление, че пропуска този важен детайл. Когато в един сезон си победил Хофенхайм и Брага изглежда логично да станеш шампион на България. Говоря само за последния шампионски сезон. Статистиката ни иначе е дълга.

Но явно цифрите не са силната страна на г-н Любослав Пенев. Когато опонентът ти за президент на БФС е спечелил 463 гласа на конгреса, а ти само 36, коментарите са излишни. Явно футболната общественост ти е казала: „Абе не ставаш за тази работа!!!“.

Сега сме в очакване на поредното оплюващо интервю. Явно се гони някаква норма".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички