Станислав Манолев "изплю камъчето" за раздялата с ЦСКА


Станислав Манолев "изплю камъчето" за раздялата с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4297 0

Преди подновяването на мачовете от Първа лига, ръководството на ЦСКА обяви смяната на треньора. Нестор Ел Маестро бе изгонен от "Българска армия", а неговото място зае Любослав Пенев. Няколко часа по-късно от клуба обявиха раздялата с един от най-опитните си играчи - Станислав Манолев.

В последствие десният халф-бек получи оферти от Славия, Левски и Лудогорец, като се спря на тази на шампионите. Той подписа договор с тима от Разград, а днес разкри и каква е реалната причина да си тръгне от "Борисовата градина".

"В Лудогорец получих по-добри условия. Нищо не се е случило с Нестор Ел Маестро. Не съм вдигал бунт, това са пълни измишльотини. В много добри отношения съм с него. Пожелавам му успех. Той е добър и млад треньор. Чух се с Дани Ганчев и той ми каза, че Любослав Пенев не иска да съм част от отбора. Щом не ме искат, по-добре да си тръгна. Казах им да скъсаме договора. Пожелавам им успех.

Ще видим как ще ме приемат на “Българска армия”. Всичко е възможно в шампионата. Затова футболът е най-интересната игра в света. Лудогорец е с едни гърди напред. Ако се притеснявах, че нямаше да играя, нямаше да дойда тук. Дано номер 11 ми донесе успех и тук, въпреки че не съм суеверен", сподели Манолев пред "Диема".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички