Любо Пенев отговори еднозначно дали би поел отбора на Лудогорец


Любо Пенев отговори еднозначно дали би поел отбора на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

3196 0

Старши треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, бе повече от категоричен относно възможността да заеме треньорския пост в тима на шампиона на България Лудогорец. Наставникът отговори с твърдо "не" в интервю за "Домът на футбола" по Диема Спорт. 

"Дали  бих работил в Лудогорец? Не. Това си е мое решение", заяви Пенев, като преди това постави под съмнение спечелените трофеи на "орлите" в Първа лига: "Поне няколко титли на Лудогорец не бяха заслужени. Нека кажа нещо на всички запалянковци: бил съм професионален спортист, сега съм професионален треньор. Уважавам всички съперници. Не мога обаче да уважавам методите и способите, които се използват. Мисля, че съм достатъчно красноречив."

По отношение на Станислав Манолев, Пенев коментира: "Аз взех това решение. Аз съм треньорът, аз си нося отговорността. Има и други, които не са в отбора. Това са все мои решения. Така се работи по света, така работя и аз. В края на сезона ще си тръгнат и други. В случая на Манолев не виждам драма – той си намери отбор, ще играе, всичко е наред. Ние започваме по-друга политика, търсим по-различни играчи. Спортно-техническо беше решението ми."

Междувременно Любо Пенев коментира и предстоящия мега сблъсък срещу Левски. Какво каза старши треньорът на ЦСКА - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички