Петричев обвини Лудогорец, че още има драма за титлата


Петричев обвини Лудогорец, че още има драма за титлата

1711 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че не е доволен от нулевото равенство между шампионите и ЦСКА. Двата тима не се победиха на "Българска армия", което значи, че "зелените" запазват аванса си от три точки на върха в Първа лига.

"Една крачка повече направихме, но не достатъчна. Ако бяхме били, щяхме да сме шампиони, но има три мача и много неща може да се случат. Все пак вървим към нашата цел - шампионската титла на България. Ние си направихме животa сложен през този сезон, можеше да сме отворили вече шампанското. Бях сигурен, че няма да загубим този мач. Познавам момчетата, видях настройката им преди срещата, като дадоха битката. Не смятам, че са били стъписани в първите минути. Просто имаше обичаен домакински натиск. Срещу нас имаше отбор, който иска да стане шампион, тъй като над десет години не са ставали шампиони.

Не знам откъде идват тези информации, че братя Домусчиеви се отдалечават от клуба. Георги Домусчиев беше при отбора на вчерашната тренировка. Ежедневно се чуваме, като няма никаква промяна. Те имат много ангажименти и бизнеси. Ние каква работа ще имаме, ако те всеки ден са до отбора. Напоследък обръщат внимание на бизнесите си. Последно време имаме трудни разговори с братя Домусчиеви, тъй като играта не е такава, каквото искаме, но това е напълно нормално. Ние си имаме наш план, по който си работим, като има нещо, ще го съобщим. Преди подготовката ще се видим с журналистите в София, като ще ви кажем всичко, каквото има.

Сега нямам какво да кажем, като гоним целите си. Първо търсим да станем шампиони, като имаме три много тежки мача до края на сезона.

Не съм доволен от този резултат. Oтносно дузпата (Али Соу пропусна дузпа в 6-ата минута), която беше пропусната, беше прекалено рано в мача и имаше достатъчно време. Виждате какви обрати се случват в Европа. Aко ни бяха дали дузпа, можеше и да победим днес. Мястото на Стойчо Стоев не се коментира. С него се работи в дългосрочен план, като моля ви се, да няма спекулации.

Отстъплението е при нас. Конкуренцията не е направила нещо повече. За да има още битка за титлата, е заради грешките на Лудогорец. Имаме яснота къде сме сбъркали, но ще коментираме след сезона, когато направим още по-голям анализ. Дали Лудогорец е вече шампион? Вие вярвахте ли, че Тотнъм ще отстрани Аякс. Трябва да уважаваме футболния Бог. Ние ходим често на църква", сподели с усмивка Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички