Обявиха нова много интересна причина за напускането на Аутори от Лудогорец


Обявиха нова много интересна причина за напускането на Аутори от Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3244 0

Агентът Джери Перейра, който направи име в българския футбол с екипа на Славия преди две десетилетия и беше първият чужденец, вкарал гол в А група, даде своето мнение за драмата, разразила се в Лудогорец с напускането на Пауло Аутори.

"То изкара много малко време тук, не съм говорил с него особено, но не зная защо си тръгва, Пауло и ръководството са се разбрали, не съм му мениджър, но той си има такъв. хареса ми как води отбора, игра добре отбора. Аутори е интелигентен и много възпитан човек, работил съм с него и мога да го потвърдя", коментира Перейра пред "Диема Спорт".

Все пак агентът, докарал доста бразилци в Първа лига, даде своето основно предположение за напускането на опитния Аутори - слабото ниво на аклиматизация и градът, в който играе Лудогорец - Разград. 

"Най-трудно за Пауло, според мен, е бил градът. След мач му е трудно да стои там. Това със сигурност пречи, не съм сигурен, че изобщо е успял да се аклиматизира. Иначе всички футболисти бяха доволни от него - от начина, по който се тренира, както и уважението, което е показал. Говорил е и на португалски, и на английски, за да го разбират всички. Те са искали той да остане. Бях изненадан от решението му", допълни Перейра. Междувременно стана ясно, че друг бразилец е бил обект на жесток расизъм в Разград - вижте подробности по тези тема тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички