Аутори обясни защо е решил да напусне Лудогорец


Аутори обясни защо е решил да напусне Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3451 0

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори разясни ситуацията около напускането му от разградчани пред бразилското издание globo.com. Във вторник разградчани обявиха, че се разделят с наставника си и неговото място ще се заеме от помощника му Антони Здравков. 

Аутори обясни, че обявеното хронологично по-късно от родния шампион напускане на спортния директор Методи Томанов е продиктувало и неговото решение. 

"Нямаше да бъде етично от моя гледна точка да продължа, след като бе махнат човекът, който ме доведе в клуба. Всичко се случи по много естествен път, дотолкова че ще продължа да водя тренировките до 20 октомври", заяви бразилецът. Точно и мачът с Левски ще бъде последен за 62-годишния специалист. 

ТОВА ЛИ Е ПЪРВИЯТ ГОЛЯМ ТРУС В ЛУДОГОРЕЦ?

"Искам да благодаря за периода, който изкарах тук, на най-високо ниво, както и да похваля отличните инфраструктура и организация на клуба", добави още той.  Аутори бе назначен през август месец и записа 23 мача начело на тима. В момента разградчани са на второ място в шампионата на две точки зад Левски.

Още по-изненадваща бе раздялата с Методи Томанов, който е от началото на "проекта Лудогорец". Колко пари е изкарал от трансфери за клуба може да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички