Обявиха името на очаквания ас, който ще подсили Лудогорец до часове


Обявиха името на очаквания ас, който ще подсили Лудогорец до часове
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

8057 0

След като в сряда "24 часа" обяви, че Лудогорец има интерес към халфа Стефан Баджи, и други български медии потвърждават името на футболиста, за който Кирил Домусчиев обяви, че ще е следващото класно попълнение на шампионите.

Очаква се играчът да пристигне в София тази нощ, а в петък да се присъедини към отбора и да бъде представен като нов футболист на хегемона в българския футбол.

Баджи, който има 16 мача за националния отбор на Сенегал, ще се подложи на обстойни медицински тестове в столицата. В случай че всичко е наред с физическото му състояние, Стефан ще парафира с българския шампион.

Кариерата на родения през май 1990 година полузащитник започва в сенегалския Ксам-Ксам, след което преминава през друг клуб от страната - Каса Спорт. Впоследствие Стефан носи екипите на норвежките Согндал и Бран, белгийския Андерлехт и турските Истанбул ББ, Кайзериспор и Бурсаспор. В елита на южната ни съседка, където играе за последно, халфът има 90 мача и 3 гола, пише "Sportal". А какви цели постави Домусчиев пред Лудогорец четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички