Кирил Домусчиев обяви целите пред Лудогорец и едната е изненадваща


Кирил Домусчиев обяви целите пред Лудогорец и едната е изненадваща
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

11637 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев постави целите пред тима през този сезон, но за разлика от други години, той иска да види и друго - подмладяване на отбора и налагане на играчи от школата. Това заяви самият той в интервю за "Диема Спорт".

Както е известно, "орлите" търпят сериозни критики за липсата на кадри от школата, които да биват налагани в първия отбор. Времето, когато това ще се случи обаче, не е далеч, според боса на тима. Останалите цели пред клуба са ясни - хегемония в България и пробив в европейските клуби турнири.

"Целта е девета шампионска титла и участие в групите на Шампионска лига или Лига Европа, естествено ще е по-добре да е Шампионска лига", каза собственикът на Лудогорец.

"Падна ни се възможно най-тежкият противник. Ференцварош разполага с класни състезатели. Всичко си зависи от Стойчо Стоев. Те също трябва да се притесняват от нас. Тук не говорим за психологически проблем, а за по-класен отбор. Друго измерение противник.

Целта е да подмладим отбора. Естествено, че за Дяков, Моци и Марселиньо има място. Те са професионалисти и могат да помогнат. Колко ще играят, зависи от треньора. Надявам се през следващия сезон българския футбол да е по-атрактивен. Селекцията на другите клубове ме радва. Ще настоявам за подобряване на инфраструктурата", завърши Кирил Домусчиев.

В интервюто той говори и за селекцията на тима, обявявайки че Лудогорец ще вземе още едно звездно попълнение (подробности четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички