Мъри Стоилов: Бих казал на Исламхан да приеме офертата на Лудогорец


Мъри Стоилов: Бих казал на Исламхан да приеме офертата на Лудогорец

10827 0

Бившият треньор на Левски - Станимир Стоилов, заяви, че би препоръчал на капитана на Казахстан Бауиржан Исламхан да приеме предложението на Лудогорец, ако получи такова. Вчера се появи информация в казахстанската преса, че разградчани се интересуват от атакуващия халф.

"Бих му казал да опита. Трябва да развива своя потенциал, да види как ще изглежда на това ниво, определено той трябва да поиграе в Европа. Според мен той лесно ще се приспособи към отбора и първенството. Мисля, че Лудогорец е по-силен от Кайрат. Ако трябва да съм честен, смятам, че исламхан може да играе дори в по-силен отбор и първенство", заяви Стоилов пред vesti.kz.

Запитан дали казахстанецът ще получи титулярно място в Лудогорец, предвид факта, че на неговата позиция в Разград играят Дан Битон и Марселиньо, българският треньор заяви: "Ако наистина го искат, той може да играе на различни позиции в полузащита и ще намери място на терена".

"Лудогорец в последните 10 години е един от най-добрите отбори в България, там условията са отлични: стадион, база, организация. Имат всичко. По стил те играят комбинативен футбол, бих казал най-комбинативния в България. Този футбол подхожда на Исламхан. Не знам дали Лудогорец може да му предостави внушителната заплата, която взима в Кайрат, но той е много богат клуб и редовно играе в Шампионска лига и Лига Европа", каза още Мъри. А къде скаутите търсят нови попълнения за разградчани вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама