Петричев похвали феновете на ЦСКА: Случи се нещо безпрецедентно


Петричев похвали феновете на ЦСКА: Случи се нещо безпрецедентно

3331 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отново използва профила си във Facebook, за да сподели поредните си мисли относно изминалия мач с ЦСКА. Този път той похвали феновете на ЦСКА в социалните мрежи за поведението им по време на мача между двата отбора, който завърши 0:0.

"На мнение съм, че позитивните неща трябва да се казват винаги. Преди, по време и след мача в неделя се случи нещо безпрецедентно. Нито една счупена седалка, нито една потрошена тоалетна, нито един случай на тормозена касиерка или продавачка на кетъринг зоната. Нито един известен случай на конфликт между фенове на двата отбора. Това е за първи път и се надявам така да продължи", написа Петричев.

Припомняме, че преди ден директорът изказа възмущението си от неотсъдена дузпа в полза на разградчани, като заяви:"Това не е нарушение, това е покушение. На този удар и най-известният каратист сред футболистите Златан Ибрахимович ще завиди. Определено Албентоса е най-добрият каратист в Ефбет Лига".

Междувременно след двубоя стана ясно, че фенове на ЦСКА са се "прочули" с кражба на презервативи в Разград - ето какво съобщиха от полицията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички