Всички скаути на Лудогорец търсят нови попълнения в Бразилия

Всички скаути на Лудогорец в момента са в Бразилия, където гледат нови попълнения. Шампионите смятат сериозно да усилят състава си за плейофа за място в групите на Лига Европа.

Те са почти сигурен участник в него, след като отстраниха исландския Валур и следващият им съперник е скромният уелски ТНС. Първият двубой е на 8 август от 20,30 часа на „Лудогорец Арена“.

Окончателно: Аякс може да е на пътя на Лудогорец за влизане в Лига Европа

Шампионът на България Лудогорец нямаше никакви проблеми с отстраняването на Валур, а в 3-ия кръг на Лига Европа ще се изправи срещу уелския ТНС (...

Реваншът е по същото време на „Райскорс Граунд“ в Рексъм. Усилването на състава е необходимо, защото в плейофа срещу разградчани ще се падне някой от отпадналите първенци на своите страни от третия предварителен кръг на Шампионска лига. Всички първенци са в отделен поток и не могат да се срещнат с други отбори до груповата фаза при отпадането от по-важния турнир, пише "24 часа". Там разградчани бяха отстранени от унгарския шампион „Ференцварош“.

Междувременно стана ясно, че бразилският „Гояс“ има сериозен интерес към Сисиньо от разградчани и в скоро време може да се стигне до трансфер на десния защитник - ето и повече подробности

 

 

Още по темата

Please select answer!