Лудогорец се подсили с нов бразилец


Лудогорец се подсили с нов бразилец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1466 0

Лудогорец се подсили с нов бразилец, който ще бъде представен официално в четвъртък. Това е 20-годишният бразилски талант Дейвид Рибейро, който изкара успешно пробния период в клуба и днес ръководството на Лудогорец финализира трансфера му с бразилския Санто Андре.

Рибейро, който днес подписа и личния си контракт, ще получи фланелката на седемкратния шампион на брифинг, който ще се проведе в конферентната зала на трибуна „Моци“ на „Лудогорец Арена“ в четвъртък – 14.02.2019 г. от 12.45 ч. Дейвид Рибейро идва от бразилския Санто Андре. В кариерата си е играл за кратко като преотстъпен в гранда Сао Пауло.

Той е четвъртият нов футболист на Лудогорец, привлечен по време на зимната пауза, след Адриан Попа, Пламен Илиев и Серкан Юсеин. Представянето на халфа в четвъртък ще съвпадне с пресконференцията на треньора Антони Здравков преди старта на пролетния дял в първенството на Първа професионална лига.

А какви кадрови проблеми има Антони Здравков преди старта на сезона - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички