Лудогорец загуби нападател за началото на полусезона


Лудогорец загуби нападател за началото на полусезона
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3069 0

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков има кадрови проблем. Той няма да може да използва полския нападател Якуб Свиерчок в първите мачове от пролетния полусезон. “Орлите” започват с гостуване на Верея на 15 февруари. Очаква се бившият национал на Полша да пропусне и срещите с Ботев (Пловдив) (19.02) и Черно море (23.02). Той би трябвало да е на линия за домакинството на Ботев (Враца), което е на Националния празник 3 март.

По принцип титулярният централен нападател на Лудогорец е Клаудиу Кешеру, но Свиерчок играеше в почти всеки мач. Полякът бе зачеркнат от бившия треньор на разградчани Пауло Аутори, който дори не го взимаше в групата за мачовете. След като Здравков дойде, едно от първите неща, които той направи, бе да го “размрази”.

КАК "NUTELLA" ЕДВА НЕ СЛОЖИ КРАЙ НА КАРИЕРАТА НА СВИЕРЧОК?

Свиерчок му се отблагодари с голове срещу Септември (София), Витоша (Бистрица) и Дунав за първенството, както и с две попадения срещу Славия в 1/8-финалите за Купата на България. Имаше вероятност полякът да бъде продаден в много силно първенство. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички