Лудогорец опитва да привлече защитник, национал на Косово


Лудогорец опитва да привлече защитник, национал на Косово
Снимка: Getty Images/Guliver

6609 0

Още една от трансферните цели на Лудогорец през лятото стана ясна днес. Според Voetbal Niews в Разград се интересуват от косовския национал Мьоргим Войвода. Той играе в белгийския Мускрон. Изданието твърди, че "орлите" ще хвърлят всички сили, за да подпишат със защитника.

За да осъществят този трансфер, от Лудогорец ще трябва да преборят сериозна конкуренция. Апетити към косоваря имат още три отбора, сред които е Стандарт (Лиеж). В този тим минава част от юношеската кариера на Войвода.

За първи път бранителят е бил наблюдаван от хора на актуалния шампион по време на мача България - Косово. Тогава 24-годишният играч е имал задачата да опази Ивелин Попов, с което той се справи. Войвода има 11 мача за националния отбор, както и 7 мача за младежкия тим на Албания. Цената му според "Transfermarkt" е 850 000 евро. Разградчани следят и хърватски национал. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички