Лудогорец се цели високо: Пожела хърватски национал


Лудогорец се цели високо: Пожела хърватски национал
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

5193 0

В Лудогорец вече работят по подобряването на своя състав, след като този сезон тимът не играе на познатото ниво. Според хърватското издание "Sportske Novosti" от Разград са набелязали десния халф-бек на Хайдук (Сплит) Фран Тудор. Той е оценяван на 950 000 евро, а само преди година стойността му според Transfermarkt е била внушителните 2,5 милиона евро.

Футболистът е на 23 години и има 3 мача за националния отбор на вицешампионите от Мондиал 2018. Договорът му с клуба изтича в края на сезона и до този момент той отказва да преподпише, което го прави свободен агент. С оглед на неговите качества, интересът е огромен. Тудор е желан от руски клубове, от полския Лех (Познан) и от Лудогорец, пише изданието.

Лудогорец търси нов десен защитник. Сисиньо играе под нивото си, Станислав Манолев вече е на 33 години, а Лукас Саша се очаква да напусне.

ЛУДОГОРЕЦ ИСКА ЧЕТИРИМА НОВИ ПРЕЗ ЛЯТОТО, ЕДИН ВЕЧЕ Е ДОГОВОРЕН

Фран Тудор освен като бек, може да играе и като крило. Макар в Разград да желаят силно хърватския национал, не е сигурно, че той ще подпише с разградчани, имайки предвид сериозната конкуренция за подписа му. Според слуховете в края на сезона клубът може да смени треньора Стойчо Стоев. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички