Лудогорец официално обяви три големи трансфера

Лудогорец обяви важни трансферни новини около отбора. Разградчани обявиха, че един от най-перспективните български футболисти - Серкан Юсеин, вече е играч на "орлите".

Той, както и националният вратар Пламен Илиев, вече имат предварителни договори с отбора. Това обяви директорът на спортната администрация в клуба Георги Караманджуков. Сигурен от зимата е само румънският национал Адриан Попа, който пристига от Рединг. Не е ясно обаче дали Юсеин и Илиев ще дойдат още сега, или през лятото, когато изтекат договорите им.

Здравко Здравков започва работа в Лудогорец

Бившият национален вратар на България Здравко Здравков ще започне работа с шампиона Лудогорец. Здравков ще влезе веднага в щаба на треньора Тони ...

"Попа има разрешение от Рединг да тренира с нас. След месец май можем да го закупим. Също така имаме предварителни договори с Пламен Илиев и Серкан Юсеин. Брандао е преотстъпен, а Цветомир Панов вече няма да е част от първия отбор", обяви Караманджуков.

Директорът поясни, че целта на Лудогорец е отново да доминира срещу своите противници така, както го правеше до преди няколко години. А с кои от играчите си може да се раздели отбора - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!