Новият ас на Лудогорец помни с лошо легендарните намеси на Козмин Моци


Новият ас на Лудогорец помни с лошо легендарните намеси на Козмин Моци

4490 0

Най-новото попълнение на Лудогорец - бившият румънски национал Адриан Попа, си припомни 2014 година, когато защитаваше цветовете на Стяуа срещу "орлите" в Шампионска лига. Атакуващият халф и неговият отбор бяха на минути от класирането си в групите на турнира, но в крайна сметка с гол в края на редовното време, както и невероятни намеси на Козмин Моци при дузпите, Лудогорец се класира за първи път сред 32-та най-добри отбори в най-комерсиалния клубен турнир.

"Не искам въобще да се връщам към тези двубои. В реванша не ни стигнаха секунди да се класираме. После дойдоха предълженията и дузпите. Не можахме да продължим, въпреки че срещу нас на вратата беше полеви футболист при дузпите. Но такъв е животът. Този мач е минало. Мисля само за бъдещето", сподели Попа в интервю за Sportal.bg.

Що се отнася до целите на Попа, той е категоричен, че иска да спечели всичко в България, а след това, ако остане в отбора, да играе в Шампионска лига.

“Искам първо да докажа на себе си, че мога да играя голям футбол в голям отбор. Второ, да стана шампион на България и да спечеля купата на страната. И трето, ако остана след лятото на 2019 г., да се класираме отново в групите на Шампионската лига", каза още Попа. Междувременно излезе информация, че една от големите звезди на Лудогорец може да напусне през зимата (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички