Лудогорец може да продаде четирима от титулярите си


Лудогорец може да продаде четирима от титулярите си
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

5234 0

В Лудогорец обсъждат евентуална продажба на четирима свои титуляри, твърди вестник "Тема Спорт". Всички те са бразилци и за тях вече има конкретни оферти от чужбина. Това са вратарят Ренан, защитниците Сисиньо и Натанаел и халфът Густаво Кампаняро.

Ако за всеки от тях финансовото предложение удовлетворява клуба, сделка е напълно възможна, споделили от Разград.

Както е известно, под наем на новака в бразилския елит Гояс вече бе даден нападателят Брандао. Почти сигурно друг атакуващ футболист - Жоао Паоло, ще бъде преотстъпен на кипърския Анортозис. Интерес от чужбина има и към нападателя Якуб Свиерчок. Разградчани ще се разделят и с десния бек Цветомир Панов. Той може да бъде даден под наем на Етър.

ЛУДОГОРЕЦ НАМЕРИ ЗАМЕСТНИКА НА МАРСЕЛИНЬО

Нетрадиционно тази зима Лудогорец е доста активен на трансферния пазар. Тимът привлече под наем Адриан Попа от Рединг. Бе подписан предварителен договор с националния вратар Пламен Илиев, като се очаква привличането и на Серкан Юсеин от Ботев Пловдив. В плановете за зимната селекция е и десният бек на Макаби Тел Авив Ели Даса.

В понеделник ръководството и спортно-техническият щаб на Лудогорец ще дадат пресконференция в София, на която ще внесат повече светлина около селекцията и подготовката. Засега се знае за четири контроли - с лидера в Полша Лехия Гданск, шампионите на Сърбия и Румъния - Цървена звезда и ЧФР Клуж, както и още един румънски тим - Ботошани. Почти сигурно "зелените" ще премерят сили и с унгарски отбор. Тимът тръгва за лагера си в Турция в сряда (9 януари), като ще остане там близо месец.

Лудогорец може да остане и без голмайстора си. Подробности четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички