Лудогорец няма да назначи спортен директор тази година, може и изобщо


Лудогорец няма да назначи спортен директор тази година, може и изобщо
Снимка: БГНЕС

2058 0

Лудогорец няма да бърза с назначението на спортен директор. В Разград ще вземат решение за бъдещето на този пост в клуба, след като свършат всички мачове на тима през 2018 година. Възможно е постът да бъде закрит, пише "Тема Спорт".

Въпросът със спортния директор в Лудогорец остана отворен след освобождаването на дългогодишния служител, прекарал последните няколко години на тази длъжност - Методи Томанов.

Отборът продължава да няма и постоянен треньор на вратарите след напускането на Бернд Дреер. По всички теми, включително най-важната - зимната селекция, ще се мисли след последния мач за календарната година. Това е гостуването на Дунав в Русе на 16 декември.

ТОМАНОВ Е ИЗКАРАЛ НА ЛУДОГОРЕЦ ОТ ТРАНСФЕРИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ СЕЗОН №1 В ЕВРОПА

Лидерът в класирането към момента може и да не е много активен на трансферния прозорец през януари, тъй като се очаква трима трайно контузени футболисти да се завърнат в състава след Нова година. Това са лекуващите тежки контузии Владислав Стоянов, Абел Анисе и Драгош Григоре. Тримата нямат и минута игра този сезон, но вече са във финалната фаза на своето лечение и се очаква съвсем скоро да се завърнат към нормален тренировъчен процес. За да не се поемат излишни рискове обаче, те навярно няма да играят в мачовете до края на годината, или иначе казано - в следващия месец.

Още през май SportLive.bg съобщи за възможна раздяла между Лудогорец и Томанов. Тогава обаче направихме още едно изненадващо разкритие за специалиста. Припомнете си какво бе то тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички