Треньорът на Лудогорец зарязал годеницата и дъщеря си заради друга жена?


Треньорът на Лудогорец зарязал годеницата и дъщеря си заради друга жена?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

17422 0

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков е изоставил годеницата си и детето си от нея заради друга жена. Така твърди самата потърпевша - спортната журналистка Ралица Караджова, с която Здравков се залюби през 2012 година. Раздялата е факт от поне година.

"Ако аз бях зарязала семейството си и най-вече детето си заради друг мъж - да разкажа за ситуацията. Така че питайте него за какво става въпрос. Аз не искам да влизам в подробности", коментира Караджова пред "България днес".

Бившият селекционер на младежкия национален отбор призна, че се е разделил с майката на най-малката си дъщеря, призна и за наличието на друга жена в живота му. Той обаче твърди, че не новата му тръпка е причината да напусне семейството си, а проблемите, които е имал с годеницата си.

"Факт е, но не е така точно. Не сме се разделили заради друга жена, а по наши си причини. Имахме семейни проблеми, които едва ли касаят хората какви са. Не са изневери при всички положения. С тази жена, с която имам отношения, не живея. Не сме женени или на семейни начала. Аз си живея в моята къща, тя в нейната. Тя идва от време на време в Разград да гледа някой и друг мач и дотам са ни вижданията. Не може да живее тук", коментира треньорът на разградчани.

Новата любов на Здравков се казва Юлия Камишева и е служителка на БФС. Дъщеря е на бившия съдия и дългогодишен служител на футболния съюз Георги Камишев. Запознали се покрай работата на треньора в мледежкия национален отбор. Юлия също като Здравков има един неуспешен брак зад гърба си и две деца.

Сега дъщерята на Сухия от Караджова живее при майка си, а той ѝ плаща издръжка. Здравков се вижда рядко с момиченцето, както посочва - не от нежелание.

"Факт е, че го виждам рядко, но не поради мое нежелание. Просто съм далече от София в момента. Те цяло лято бяха на едно място, а аз на друго. После обратното - аз съм пак на същото място, а те са в София. Когато имам възможност, винаги съм имал желание и да поддържам контакт, и да го виждам. Това е неоспорим факт. И двамата, като се видим, е видно, че се обичаме. И никога няма да си го изоставя, оставя или каквото и да било там. Няма шанс как да пътувам в момента, защото означава да не дойда на работа", коментира 54-годишният наставник.

Междувременно стана ясно името на първия набелязан от Здравков футболист за трансфер през зимата. Вижте кой е той тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички