Ексклузивно: Методи Томанов напуска Лудогорец, ще го отмъкне...


Ексклузивно: Методи Томанов напуска Лудогорец, ще го отмъкне...

8652 0

Спортният директор на Лудогорец, който е един от най-ценните кадри в клуба, може да напусне шампионите. Новината дойде от нигерийски агент, който е посредничил за евентуален контракт с нападателя на Кано Пиларс Жуниор Локоса.

Томанов е в конфликт с треньора на тима Димитър Димитров-Херо, който е измислил невероятна схема, за да се отърве от отговорност при евентуално некласиране на отбора за групите на Шампионска лига. Това е, както се знае, голямата цел на разградчани през идния сезон. За схемата на Херо можете да прочете в специален материал на SportLive.bg, който ще излезе скоро.

Любопитното е, че агентът на име Гбойега Адейеми съобщава, че Томанов ще бъде отмъкнат от друг клуб, вероятно от Първа лига, който ще се възползва от конфликта му с Херо. Тук вече в сферата на гаданията може да се предположи, че този отбор ще бъде гладният за успех в първенството ЦСКА, с който Томанов е бил три пъти шампион. Спортният директор на Лудогорец е и бивш помощник-треньор при "червените".

Методи Томанов работи в Разград от 2011 година и е основен "виновник" за голямата част от най-успешните попълнения на седемкратните шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички