Лудогорец е близо до нов транфер, голмайсторът в Израел вече е в Разград


Лудогорец е близо до нов транфер, голмайсторът в Израел вече е в Разград
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3740 0

Шампионът Лудогорец е много близо до осъществяването на пореден трансферен удар. От вчера при "орлите" в България е пристигнал конгоанското крило Мавис Чибота.

Голмайсторът на израелското първенство през този сезон пристигна в София със своя агент Давид Духан, за да води финални разговори с ръководството на седемкратните шампиони на Първа лига, твърди Sportal. Той е остане у нас до сряда, като почти сигурно ще подпише предварителен договор с Лудогорец.

Офанзивният футболист няма да бъде обаче на разполоежние още от пролетта, защото двата клуба са се разбрали, той да се върне в Израел, където ще довърши сезона със сегашния си отбор. Тимът от Разград трябва да плати около 800 000 евро на израелския Бней Йехуда, където Чибота се състезава на този етап, но 50 % от тази сума трябва да влезе в касите на бившия му тим Макаби Тел Авив.

През този сезон Чибота се е отличил с осем попадения в рамките на 20 мача с екипа на Бней Йехуда. Той е преминал през отборите на Диаблес Нуар, Макаби Тел Авив и Апоел Кфар Саба. Чибота играе за националния отбор на Конго, въпреки че е получавал покана и от израелския национален отбор.

По-рано днес от Лудогорец обявиха привличането на още един бразилец в тима - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички