Къде да гледаме съдбоносния мач Лудогорец - Апоел в Шампионска лига?


Къде да гледаме съдбоносния мач Лудогорец - Апоел в Шампионска лига?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

8025 0

Лудогорец е на прага на елиминация от най-авторитетния европейски клубен турнир. След загуба с 0:2 в първия мач срещу Апоел в Беер Шева, "орлите" имат нужда от наистина перфектно представяне, за да се класират за фазата на плейофите на Шампионска лига.

До момента българският шампион никога не е отпадал след загуба в първия мач като гост, а в същото време винаги е преодолявал 3-ия квалификационен кръг, когато стигне до него. Сега обаче нещата са различни, защото Лудогорец не е губел с 2:0 след първия мач.

Мачът ще се изиграе в 21:30 часа, като отново ще бъде излъчван в българския ефир от "Диема Спорт". Това е последният мач от Шампионска лига, който ще бъде предаван от телевизията. Плейофите и останалата част от турнира ще се излъчват от каналите на "bTV". Студиото преди срещата започва в 21:00.

Тези от вас, които не могат да гледат двубоя или да бъдат на стадиона, могат да следят Лудогорец - Апоел НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички