Кой не си свърши работата в Лудогорец?


Кой не си свърши работата в Лудогорец?
Снимка: Screenshot

3226 0

В Лудогорец не са проучили детайлно съперника си в Лига Европа Цюрих. До това заключение можем да стигнем, след като се оказа, че героят на швейцарския тим Виктор Палсон вече има същия гол, отбелязан по-рано през есенния дял от шампионата в страната.

"Не, футболът не блестеше в тази есенна вечер от играчите на ФК Цюрих, но те спечелиха в крайна сметка. Виктор Палсон не за първи път през тази есен бележи гол по този начин", анализираха от националната швейцарска телевизия, която излъчваше срещата.

Подобно беше и мнениете на треньора Людовик Манин, който призна, че отборът му не е стоял добре в офанзивен план, но е знаел, че има едно основно предимство пред Лудогорец - играта във въздуха.

"Знаехме, че сме по-силни от тях във въздуха. Радвам се, че статичните положения сработиха, макар да не съм ги посочвал като наша първостепенна сила и предимство. Съгласен съм, че ни липсваха идеи в последната третина от терена, направо се губехме като в Бермудския триъгълник. В доста моменти от мача изчезваше и креативността ни", реалист бе треньорът на Цюрих. Противоположното мнение на Пауло Аутори може да видите тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички