Капитанът на Лудогорец нададе вой срещу медии и журналисти

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков се изказа критично към работата на журналистите, които отразяват Първа лига, в последните няколко седмици. Причината за това са коментарите, до които се стигна, след като Волен Чинков в два поредни двубоя не отсъди дузпа срещу Лудогорец в мача срещу Локомотив Пловдив, а след това не свири няколко наказателни удара в полза на ЦСКА в столичното дерби срещу Славия.

След равенството на Лудогорец срещу "червените" на "Българска армия", българският национал отсече, че съдийската бригада се е справила отлично в мача, а освен това даде слаба оценка на медийната среда в българския спорт.

Kiro, spri malko!

Тъкмо да си помислим, че в българския футбол нещо интересно ще се случи, и се случи очакваното - съдийската гилдия само за някакви си две седмици...

"Съжалявам, че не спечелихме, но и равенството не е лош резултат. Преди да ме питате още, ще кажа: Браво на съдийската бригада, справиха се страхотно с мача при цялото това напрежение, което се нагнетява основно от журналистите и сайтовете преди мача. Браво, големи топки имаха и тримата съдии", заяви Дяков и изстреля огън и жупел срещу медиите.

"Всеки може да се хване за един тъч, сега чувам, че се хванали за три минути продължение. Има 90 минути мач, хващат се за дребното. Трябва повече да гледаме собствените си отбори, а не да търсим вината в съдиите, луната и вятъра. Трябва да бъдем честни, затова пак казвам "Браво!" на съдиите."

Съдийството на мача ЦСКА - Лудогорец беше на ниво "ЦСКА няма да спечели"

Съдийството на Николай Йорданов в сблъсъка ЦСКА - Лудогорец е в основата на коментарите след срещата, а треньорът на "червените" е категоричен, ч...

Любимото ви на журналистите - отново се хващате за двете минутки, а за 90-те минути? Има много неща да се случат за това време. Ние също има много неща, за които да се хванем, но не го правим. Можем да имаме претенции за някои неща.

Сигурен съм, че в ситуацията с Кешеру в наказателното поле, както и влизането на Малинов в краката на Недялков, ако бяхме ги направили аз или Моци, щяхте да ни изкарате рецидивисти и отново да има спестени дузпи. Сигурен съм, че в повечето сайтове и медии няма да има нищо за тези ситуации. Ние обаче не го и търсим.

Много от журналистите не са коректни и не са честни, защото са с пристрастия. Гледайте реално на нещата, Лудогорец в момента е най-добрият отбор в България и трябва да се признае от всички. Надявам се тези два славни български отбора - Левски и ЦСКА, които имат страхотна публика - в момента са далеч от нашия отбор", добави капитанът на Лудогорец. Коренно различно беше мнението на Нестор Ел Маестро - вижте го тук!

Още по темата

Please select answer!