Ел Маестро се примоли само за едно след равенството с Лудогорец


Ел Маестро се примоли само за едно след равенството с Лудогорец
Снимка: БГНЕС

3861 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели, че иска само едно в българския футбол - всичко да се решава на терена между отборите, а не от странични фактори, както самият той, а и Кирил Десподов, намекнаха в интервютата си след равенството на ЦСКА срещу Лудогорец.

"Мисля, че играчите и феновете заслужаваха да видят голяма победа днес и бяхме близо. След изравнителния гол имаше само един отбор, който искаше да спечели. Лудогорец трябва да е щастлив за тази точка. Бяхме близо, но не се случи, не се получи днес. От друга страна не е кой знае какво бедствие.

Този мач беше доста безсмислен за класирането, защото Лудогорец свършиха работата си миналата седмица работата си срещу Славия – това е истината”, продължи Ел Маестро на чист български език.

"Мисля, че е твърде ясно да говоря тези работи. Мисля, че сцените след края на мача не бяха добри за българския футбол. Съжалявам, ако съм допринесъл аз за нещо, и ще се извиня. Вижте, знам, че не беше най-умното нещо, което можеше да направя в края и съжалявам. Може би се събраха много неправди срещу нас в българския футбол. Лудогорец е голям клуб и фантастичен отбор. Ще бъде трудно някой да ги детронира, но нека битката бъде честна и шансът да е еднакъв за всички. Нека има по-спортен дух и след това да разберем кой е по-добрият. Ако са те, аз ще ги поздравя първи", продължи сръбският наставник на ЦСКА. Той даде и разтърсващ коментар за съдийството в днешния мач - какво каза вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички