Ел Маестро се примоли само за едно след равенството с Лудогорец

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели, че иска само едно в българския футбол - всичко да се решава на терена между отборите, а не от странични фактори, както самият той, а и Кирил Десподов, намекнаха в интервютата си след равенството на ЦСКА срещу Лудогорец.

"Мисля, че играчите и феновете заслужаваха да видят голяма победа днес и бяхме близо. След изравнителния гол имаше само един отбор, който искаше да спечели. Лудогорец трябва да е щастлив за тази точка. Бяхме близо, но не се случи, не се получи днес. От друга страна не е кой знае какво бедствие.

Здравков: Поздравявам Десподов за гола, но заслужавахме да спечелим

  “Чисто математически съм доволен от тази точка, но с оглед на играта, съжалявам, че не спечелихме мача. През второто полувреме допу...

Този мач беше доста безсмислен за класирането, защото Лудогорец свършиха работата си миналата седмица работата си срещу Славия – това е истината”, продължи Ел Маестро на чист български език.

"Мисля, че е твърде ясно да говоря тези работи. Мисля, че сцените след края на мача не бяха добри за българския футбол. Съжалявам, ако съм допринесъл аз за нещо, и ще се извиня. Вижте, знам, че не беше най-умното нещо, което можеше да направя в края и съжалявам. Може би се събраха много неправди срещу нас в българския футбол. Лудогорец е голям клуб и фантастичен отбор. Ще бъде трудно някой да ги детронира, но нека битката бъде честна и шансът да е еднакъв за всички. Нека има по-спортен дух и след това да разберем кой е по-добрият. Ако са те, аз ще ги поздравя първи", продължи сръбският наставник на ЦСКА. Той даде и разтърсващ коментар за съдийството в днешния мач - какво каза вижте тук!

Още по темата

Please select answer!