Капитанът на Лудогорец: Здравков заслужава повече време, да не бързаме


Капитанът на Лудогорец: Здравков заслужава повече време, да не бързаме
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1275 0

 

"Разбира се, че не побеждаваме, но шансовете ни намаляват драстично предвид развоя в другия мач. Ако трябва да сме честни, закономерно равенство. Не мога да анализирам моментално след мача, тъй като емоцията е голяма. Първото имахме надмощие и надигравахме противника, но пропуснахме да вкараме втори гол и да решим мача. После допуснахме грешка и ни изравниха", сподели Дяков.
"Тони Здравков? Минали са два-три дни, за да усетим разлика, трябва да мине повече време. Той е добър български специалист и нека да му дадем шанс. Предстои труден мач със Септември, който трябва да спечелим. Лудогорец винаги играе за победа. В Европа ще се опитаме да спечелим другите мачове, колкото и да е трудно. Ако трябва да сме честни първото полувреме играхме добре, но второто полувреме загубихме контрола над мача, колкото и да не ни се иска. АЕК не са имали положения, но играха по-добре. Отново отпаднахме второто? Няма нищо общо от мача с Левски, тогава резултатът от второто полувреме ни устройваше, докато днес не беше така. Големи сме да вярваме в чудеса, но дано да се случи. Всеки мач обаче е специален в Европа и ще гоним победата.", коментира Дяков.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира равенството на "орлите" в Кипър срещу АЕК. Двата отбора завършиха при резултат 1:1, с което изгубиха почти всякакви шансове за продължаване напред в турнира.

"Разбира се, че не побеждаваме, но шансовете ни намаляват драстично предвид развоя в другия мач. Ако трябва да сме честни, закономерно равенство. Не мога да анализирам моментално след мача, тъй като емоцията е голяма", сподели Дяков.

"Първото имахме надмощие и надигравахме противника, но пропуснахме да вкараме втори гол и да решим мача. После допуснахме грешка и ни изравниха", добави още капитанът на Лудогорец по отношение на мача.

Дяков коментира и треньорската позиция, която към момента е заемана от Тони Здравков. "Орлите" се разделиха с Пауло Аутори след победата над Левски, а сега тимът бе наследен от Здравков.

"Тони Здравков? Минали са два-три дни, за да усетим разлика, трябва да мине повече време. Той е добър български специалист и нека да му дадем шанс. Предстои труден мач със Септември, който трябва да спечелим. Лудогорец винаги играе за победа", сподели Светослав Дяков.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички